Wat we doen

Vormgeving

Dagelijks ontwerpen wij boeken, omslagen, brochures, advertenties, websites, e-books en elk ander soort grafische uiting.

Lay-out

Bij co-producties moet de tekst exact passen. Wij doen al twintig jaar niets anders!!

Drukwerk

Hoogwaardig drukwerk tegen lage kosten. Wij zoeken de beste drukker voor de klus. En de offerte bevat alle kosten. Dus geen verrassingen achteraf!

Pixiocards

De gloednieuwe manier om uw bedrijf te presenteren. Wij zijn official reseller. Businesscards of a4/a5 brochures met lcd-schermen.

Websites

Bijna elk bedrijf heeft website. Maar wij concentreren ons op websites met een uitgebreide functionaliteit, en waar de webmaster alles zelf kan aanpassen om de inhoud actueel te houden. Kijk eens op  dikkiedik.gottmer.nl of hv-hb.nl. Wij...

Vertaling en redactie

Wij werken nauw samen met Kantoor Verschoor Boekmakers. Een bedrijf met een uitstekende naam op het gebied van vertalen en redactie.

E-boeken

Een hot item in de uitgeverswereld. We hebben het al gedaan, doen het nog steeds en hebben de nodige ervaring.

Scannen

We hebben een Agfa XY15 scanner, een van de beste scanners. Hoge kwaliteit scans..

Proeven

Ons sherpa kleurproefsysteem produceert 100% kleurechte proeven!

Boekomslagen

Onze ontwerpster Veronique maakt talloze omslagen voor Uitgeverij Harlequin, Alexander Watson Associates, Ark Media en vele andere uitgevers.
Pages: 1 2

Top News

19 oktober 2019

Hollandse Datsjas

We hebben het ontwerp verzorgd van het prachtige boek Hollandse Datsjas. Intensieve research heeft tot dit prachtige boek geleid, hetgeen een uniek stukje historie is. De auteur heeft jaren aan dit project gewerkt. En het resultaat mag er zijn!
More

14 november 2016

Haagse en Leidse Buitenplaatsen

Een prachtig en goed gedocumenteerd boek over Haagse en Leidse buitenplaatsen. De auteur Rene Demmink heeft tijdens het schrijven uitvoerige research gedaan.. Gedrukt in full colour More

22 juli 2015

pixiocard

De pixiocard is een gloednieuwe manier om de aandacht op uw bedrijf te vestigen. Het kan in de vorm van een visitekaartje, of een a5/a4 videopresentatie. De card bevat een lcd-scherm. Elke maat is mogelijk (tegen meerprijs) en full colour bedrukking is standaard. Verbind de card met een usb kabel met uw computer en sleep de video erop. Zodra de kaart geopend wordt begint de video af te spelen. Peter Verwey Grafische Produkties is official reseller. (peter@verwey.com). Meer info ook op de site www.pixiocard.com.
Neem contact met ons op voor prijzen, specificaties en alle eventuele andere wensen. 
More

29 januari 2015

Buitenplaatsen van Amsterdam

Net weer prachtig boek vormgegeven over de Buitenplaatsen van Amsterdam.  More

18 juni 2014

Biografie Hillary Clinton

Zojuist de vormgeving van de biografie van Hillary Clinton verzorgd More
© 2004-2010 Peter Verwey Grafische Produkties..
Alle rechten voorbehouden.
Herenweg 103A6, 2105 ME Heemstede,
Postbus 153, 2100 AD Heemstede
Tel: 023-5481888 E-mail:info@verwey.com