Wie zijn we?

Peter Verwey Grafische Produkties is een full service grafisch bureau gespecialiseerd in vormgeving en opmaak. We doen dit al meer dan twintig jaar en we hebben vele boeken, omslagen, brochures, advertenties, websites en ander grafisch materiaal geproduceerd.
Veronique en Peter doen hun uiterste best voor een optimaal resultaat. Vele opdrachtgevers zijn al klant vanaf de eerste dag, wat aangeeft dat wij de tevredenheid van de klant uiterst serieus nemen!

Aanvullende info

Wij werken met legale software en zijn lid van het KVGO (Koninklijk Verbond van Grafische Ondernemingen). Uw kostbare data wordt op een beveiligde server op Schiphol opgeslagen.

Voor vertaling en redactie werken we nauw samen met Kantoor Verschoor Boekmakers, tevens gevestigd op ons kantooradres.
Ook voor het vervaardigen van drukwerk hebben we een samenwerkingsverband met een aantal geselecteerde drukkers.

Desgewenst kunt u het hele traject uitbesteden, of delen daarvan. De keus is aan u!

News&Events

19 oktober 2019

Hollandse Datsjas

We hebben het ontwerp verzorgd van het prachtige boek Hollandse Datsjas. Intensieve research heeft tot dit prachtige boek geleid, hetgeen een uniek stukje historie is. De auteur heeft jaren aan dit project gewerkt. En het resultaat mag er zijn!
More

14 november 2016

Haagse en Leidse Buitenplaatsen

Een prachtig en goed gedocumenteerd boek over Haagse en Leidse buitenplaatsen. De auteur Rene Demmink heeft tijdens het schrijven uitvoerige research gedaan.. Gedrukt in full colour More

22 juli 2015

pixiocard

De pixiocard is een gloednieuwe manier om de aandacht op uw bedrijf te vestigen. Het kan in de vorm van een visitekaartje, of een a5/a4 videopresentatie. De card bevat een lcd-scherm. Elke maat is mogelijk (tegen meerprijs) en full colour bedrukking is standaard. Verbind de card met een usb kabel met uw computer en sleep de video erop. Zodra de kaart geopend wordt begint de video af te spelen. Peter Verwey Grafische Produkties is official reseller. (peter@verwey.com). Meer info ook op de site www.pixiocard.com.
Neem contact met ons op voor prijzen, specificaties en alle eventuele andere wensen. 
More

29 januari 2015

Buitenplaatsen van Amsterdam

Net weer prachtig boek vormgegeven over de Buitenplaatsen van Amsterdam.  More

18 juni 2014

Biografie Hillary Clinton

Zojuist de vormgeving van de biografie van Hillary Clinton verzorgd More
2004-2010 Peter Verwey Grafische Produkties..
Alle rechten voorbehouden.
Herenweg 103A6, 2105 ME Heemstede,
Postbus 153, 2100 AD Heemstede
Tel: 023-5481888 E-mail:info@verwey.com